Aanmelden

Ben je zwanger en woonachtig in Rijssen, Holten, Markelo of Enter? Via deze pagina kun je je aanmelden bij Verloskundigenpraktijk Rijssen-Holten. 

Zodra je weet dat je zwanger bent kun je contact opnemen met onze praktijk. We plannen een intake rond 8 weken zwangerschap, tijdens deze afspraak maken we tevens een vitaliteitsecho. Rond 11 weken zwangerschap plannen we een vervolgafspraak, we maken dan ook de termijnecho. Om je aan te melden, heb je geen verwijzing van de huisarts nodig.

Wat je precies van deze eerste twee afspraken kunt verwachten kun je lezen onder het kopje ‘Zwangerschapscontroles‘.

Indien je je via onderstaand formulier aanmeldt wordt er binnen twee werkdagen telefonisch contact met je opgenomen voor het inplannen van een afspraak. Mocht je telefonisch lastig bereikbaar zijn geef dan even onder opmerkingen aan op welk moment van de dag we het beste kunnen bellen, dan houden we hier rekening mee.

Ook is het mogelijk je telefonisch aan te melden op telefoonnummer 0548 522399. Onze assistente is op maandag-, dinsdag- en donderdagochtend tussen 08:30 en 12:00 uur bereikbaar via dit telefoonnummer.