Onze informatieavonden

In onze praktijk organiseren wij regelmatig informatieavonden. Deze voorlichtingsavonden zijn gratis toegankelijk voor alle zwangeren in de regio. Ook partners zijn uiteraard van harte welkom!

Voor 2024 staan nog geen informatieavonden gepland. In 2023 hadden we de volgende informatieavonden:

Informatieavond Bevalling en Kraamtijd

Een goede voorbereiding op de bevalling kan veel onzekerheid wegnemen. Tijdens deze informatieavond krijg je veel informatie over de bevalling en kraamtijd. Thuis of in het ziekenhuis bevallen? Hoe merk ik dat de bevalling begonnen is? Wanneer bel ik de verloskundige? Wat zijn de mogelijkheden qua pijnstilling?

In 2023 zijn de volgende data ingepland:

7 maart

6 juni

De avonden vinden plaats in de bibliotheek in Rijssen (Kerkstraat 4) en starten om 19:00 uur.

Graag aanmelden via Zwanger in Twente.

Informatieavond Borstvoeding

Twijfel je of je borstvoeding wilt gaan geven of ben je van plan borstvoeding te geven en heb je behoefte aan meer informatie? Meld je dan aan voor onze voorlichtingsavond! Deze avond wordt gegeven door lactatiekundige Annet Mulder. Je kunt vanuit je eigen huis, lekker op de bank luisteren naar praktische tips over het geven van borstvoeding. Vragen stellen kan direct live of via de chat.

In 2023 staat deze informatieavond gepland op de volgende data:
Maandag 27-2
Maandag 8-5
Maandag 16-10

De avond start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Graag aanmelden via info@verloskundigenrijssenholten.nl of meld je aan tijdens het spreekuur. Geef even aan met hoeveel personen je komt luisteren!