Op 1 oktober bestaat onze praktijk precies 25 jaar! Om dit te vieren organiseren wij op zaterdag 6 oktober een kraammarkt. In en rondom het Medisch Centrum zullen verschillende stands staan. Check de logo’s op deze pagina om te zien welke stands er allemaal zullen staan. Daarnaast zal er een loterij zijn waar vele leuke prijzen te winnen zijn. De opbrengst hiervan gaat naar Kinderfonds Mamas.
Natuurlijk hebben wij ook aan de kinderen gedacht. Er komt onder andere een springkussen, ballonnenclown, schminken en eendjes vissen.

Kleurplatenwedstrijd
Daarnaast zal ook de uitreiking van onze kleurplatenwedstrijd zijn. Nog geen kleurplaat ingeleverd? Print hier je kleurplaat en lever deze in op de praktijk of tijdens de kraammarkt (vergeet op de achterkant niet je naam, adres, telefoonnummer en leeftijd in te vullen!). Er zijn mooie prijzen te winnen zoals een jaarkaart voor onbeperkt toegang tot kinderboerderij Dondertman voor maximaal 5 personen, een 3-gangen diner voor 2 volwassenen en 2 kinderen + een uur bowlen bij het Mölke of een waardebon voor vier gratis pannenkoeken bij De Pannekoekenbakker in Holten! De prijsuitreiking zal plaatsvinden rond 15.45 uur.

Dus kom allemaal een kijkje nemen op onze kraammarkt op zaterdag 6 oktober!

Waar? Medisch centrum Rijssen
Wanneer? Zaterdag 6 oktober van 11.00 tot 16:00 uur.
Voor wie? Iedereen is welkom! Jong of oud, man of vrouw, zwanger of niet zwanger.